ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Στο GRUPO TÉRVALIS, είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση στον εαυτό σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τη διαχείριση της σχέσης μας. Για να έχετε τον έλεγχο των πολύτιμων πληροφοριών σας, σας προσφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα στην ομάδα μας.

Ακολουθεί μια σύνοψη της χρήσης προσωπικών δεδομένων στο GRUPO TÉRVALIS:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
Όμιλος Tervalis
ΣΚΟΠΟΙ
Τι μας επιτρέπει η συμβατική σχέση μας:
 • Διαχειριστείτε τη σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας
 • Διαχειριστείτε τη συμβατική σχέση με τους προμηθευτές μας
 • Διαχειριστείτε τη συμβατική σχέση με το προσωπικό μας
Τι μας επιτρέπει το νόμιμο συμφέρον:
 • Ενημερώστε τους πελάτες μας για προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοιες με αυτές που αποτελούν το αντικείμενο της σχέσης
 • Αντιμετωπίστε ή / και επικοινωνήστε μόνο τα απαραίτητα δεδομένα σε εταιρείες του Ομίλου Térvalis για τους σκοπούς της σχέσης
Ότι η συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου μας επιτρέπει:
 • Επιλογή προσωπικού
 • Αποστολή διαφημίσεων ή ενημερωτικών δελτίων όταν δεν βασίζεται στη συμβατική σχέση
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ
Θα φυλάσσονται όσο απαιτείται για το σκοπό τους ή έως ότου το ενδιαφερόμενο μέρος ζητήσει τη διαγραφή τους.
ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ
Οντότητες που ανήκουν στον Όμιλο Térvalis, για διοικητική διαχείριση, διοικητική μέριμνα και εμπορική διαχείριση. Δεν θα μεταφερθούν σε άλλες εταιρείες εκτός
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, να τα διορθώσετε, να τα διαγράψετε, να περιορίσετε ή να αντιταχθείτε στη μεταχείρισή του, να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να υποβάλετε καταγγελία στον Ισπανικό Οργανισμό Προστασίας Δεδομένων. Για να τα ασκήσετε, μπορείτε να γράψετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μπορείτε να ζητήσετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την "Πολιτική απορρήτου και προστασίας δεδομένων" γράφοντας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.tervalis.com/politica-privacidad

ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ;


Ο Όμιλος TÉRVALIS αποτελείται από οντότητες που διαχειρίζονται τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες του Ομίλου. Για να είμαστε πιο ευέλικτοι στην παροχή όλων των πληροφοριών σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, υποδεικνύουμε την οντότητα που διαχειρίζεται τις κεντρικές υπηρεσίες στις εταιρείες του ομίλου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους:

TERVALIS DESARROLLO SA (CIF: A44140325)

ΑΡΧΗΓΕΙΟ

Επιχειρηματικό κέντρο Galileo

C / Los Enebros, 74. CP 44002 TERUEL

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 978 623 077

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε επίσης να μάθετε για τις οντότητες που απαρτίζουν τον Όμιλο Térvalis σε κάθε τμήμα. Στον ιστότοπο http://www.tervalis.com/actividades θα βρείτε τις διάφορες δραστηριότητες που κάνουμε. Σε κάθε δραστηριότητα, όταν κάνετε κλικ σε εταιρείες, θα δείτε ποιες οντότητες του ομίλου ανήκουν στον τομέα. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από τις οντότητες που απαρτίζουν τον όμιλο παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης, διοικητικής μέριμνας και εμπορικής διαχείρισης στις υπόλοιπες εταιρείες.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Ο όμιλος TÉRVALIS διόρισε έναν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί του, μπορείτε να το κάνετε γράφοντας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΟΣ


Στο GRUPO TÉRVALIS επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διαχείριση των υπηρεσιών που χρειάζεστε και έχουν συνάψει συμβάσεις μαζί μας και για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας.

Σκοποί βασισμένοι στη συμβατική σχέση και το νόμιμο συμφέρον

 • Οι δραστηριότητες που βασίζονται σε συμφωνία ή σύμβαση είναι αυτές που αναλαμβάνουμε στον τομέα της διαχείρισης πελατών και προμηθευτών. Τα δεδομένα είναι απαραίτητα για την παραγγελία, το τιμολόγιο ή την αποστολή των προϊόντων μας. Μπορούμε επίσης να στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που αποτελούν το αντικείμενο της σχέσης, καθώς και ειδήσεις, αλλαγές, προωθήσεις κ.λπ., χρησιμοποιώντας τα μέσα αποστολής email, περιοδικών ενημερωτικών δελτίων ή τηλεφωνικών κλήσεων. Ανά πάσα στιγμή, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ασκήσει το δικαίωμά του να αντιταχθεί όταν λαμβάνει διαφημίσεις με αυτά τα μέσα, γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Δεδομένου ότι ο Όμιλος Térvalis περιλαμβάνει εταιρείες που επιδιώκουν έναν κοινό στόχο, μπορεί να είναι απαραίτητο να κοινοποιήσετε τα δεδομένα σας σε άλλη εταιρεία του Ομίλου για τη διαχείριση διοικητικών ή εμπορικών υπηρεσιών.

Finalidades basadas en el consentimiento

 • Envío de boletines a la dirección de email indicada, a través de los cuales se dirigirán campañas comerciales. En este caso quizá no exista una relación comercial o acuerdo previo, pero te solicitaremos tu consentimiento para informarte de nuestros productos, servicios, y promociones asociadas.
 • Selección de Personal. Si deseas participar en nuestros procesos de selección de personal, podrás hacerlo mediante nuestro portal de empleo, en la web http://empleo.tervalis.com/ Necesitaremos tu consentimiento para guardar tu CV y utilizarlo para selecciones de candidatos a puestos de trabajo actuales o futuros.

ΣΤΟΧΟΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ


Για να εκπληρώσουμε τη δέσμευσή μας, θα επεξεργαστούμε δεδομένα που περιλαμβάνουν αυτές τις κατηγορίες: ταυτοποίηση δεδομένων, στοιχεία επικοινωνίας και δεδομένα που σχετίζονται με το λογιστικό και φορολογικό πεδίο. Στην περίπτωση επιλογής προσωπικού, μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ακαδημαϊκά δεδομένα ή εργασιακή εμπειρία.

ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ;


Τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για την εκπλήρωση της υπηρεσίας μας λαμβάνονται από τις πληροφορίες που μας παρέχετε, άμεσα ή έμμεσα. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε τις φόρμες που είναι ενεργοποιημένες στον ιστότοπό μας ή όταν μας παρέχετε πληροφορίες αυτοπροσώπως ή κατευθύνονται στην έδρα μας. Όσον αφορά τις διαδικασίες επιλογής και πρόσληψης προσωπικού, τα δεδομένα ενδέχεται να προέρχονται από προσωρινά γραφεία απασχόλησης / γραφεία απασχόλησης ή από φορείς που είναι υπεύθυνοι για την επιλογή των ίδιων των υποψηφίων.

ΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ;


Στο GRUPO TÉRVALIS θα διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού που περιγράφεται, οπότε όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό τους, θα αποκλειστούν (δεν θα χρησιμοποιηθούν με κανέναν τρόπο).

Ο αποκλεισμός τους επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε αξιώσεις και να εκπληρώσουμε τις ευθύνες που αποκτήθηκαν από την υπηρεσία μας και από τη χρήση που δίνουμε στα προσωπικά σας δεδομένα. Επιπλέον, πρέπει να διατηρήσουμε πολλά από τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για συγκεκριμένες περιόδους για να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ;


Οι πληροφορίες που περιέχονται σε φόρμες είναι απαραίτητες για τη διαχείριση της ζητούμενης υπηρεσίας ή για την ικανοποίηση του αιτήματός σας για πληροφορίες ή εγγραφή στα ενημερωτικά δελτία μας.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ;


Όπως σας έχουμε ενημερώσει στην πρώτη ενότητα, τα δεδομένα θα κοινοποιηθούν σε εταιρείες που ανήκουν στον Όμιλο Térvalis για τη διεξαγωγή διοικητικών, υλικοτεχνικών ή εμπορικών διαδικασιών. Θα κοινοποιηθούν μόνο για την εκπλήρωση του σκοπού ή των σκοπών για τους οποίους μας δώσατε τα δεδομένα σας και δεν θα χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αντίθετο σε αυτά.

Δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες ή άτομα, εκτός εάν είναι απαραίτητο για την παροχή της υπηρεσίας που ζητάτε, ότι απαιτείται από έναν νόμο ή που μας επιτρέπετε προηγουμένως να κάνουμε.

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ;


Cada persona tiene el control de sus datos. Por eso puedes ejercer estos derechos de manera GRATUITA:

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Θα μπορείτε να ελέγξετε ποια προσωπικά δεδομένα διατηρούμε για εσάς.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ
Μπορείτε να διορθώσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν δεν είναι σωστά.
ΚΑΤΑΠΝΙΞΗ
Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Μπορείτε να ζητήσετε τη διακοπή των προσωπικών σας δεδομένων.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σε αυτές τις περιπτώσεις:
 • Όταν δεν χρειάζεται πλέον να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, αλλά τα χρειάζεστε για την άσκηση ή την υπεράσπιση των αξιώσεων.
 • Όταν έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία των δεδομένων σας για την ικανοποίηση ενός νόμιμου συμφέροντος, ενώ ταυτόχρονα επαληθεύετε εάν οι νόμιμοι λόγοι της θεραπείας υπερισχύουν των δικών σας
 • Όταν η θεραπεία είναι παράνομη, αλλά αντιτίθεστε στη διαγραφή των δεδομένων
 • Ενώ επαληθεύεται η πρόκληση για την ακρίβεια των δεδομένων σας
ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ
Θα μπορείτε να ζητήσετε και να λάβετε, σε ηλεκτρονική μορφή, τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει και εκείνα που έχουν ληφθεί από τη συμβατική σας σχέση με εμάς, καθώς και να τα μεταδώσετε σε άλλη οντότητα.

Για σκοπούς για τους οποίους έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να την αποσύρετε χωρίς να επηρεαστεί η νομιμότητα της θεραπείας. Μπορείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα απλά και δωρεάν, γράφοντας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μεταβαίνοντας στα γραφεία μας. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να αποδείξετε την ταυτότητά σας.

Εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους κανονισμούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αντιπρόσωπο Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε αξίωση στην Ισπανική Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων, επικοινωνώντας με τη διεύθυνση C / Jorge Juan, 6. 28001 - Μαδρίτη. Στον ιστότοπο www.agpd.es θα βρείτε άλλα μέσα επικοινωνίας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ GRUPO TÉRVALIS;


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιοδήποτε από αυτά τα μέσα:

ΑΡΧΗΓΕΙΟ

Centro Empresarial Galileo

C/ Los Enebros, 74. CP 44002 TERUEL

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 978 623 077

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέτωνος 39. Χολαργός, Αττικής,Τ.Κ.15561, T : (0030) 2106520302