ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ

FERTINAGRO BIOTECH

Η Fertinagro είναι μια εταιρία αφιερωμένη στην παραγωγή και εμπορευματοποίηση θρεπτικών στοιχείων για τα φυτά,που απαρτίζεται από τις θυγατρικές που υπάρχουν στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Μεξικό, την Αλγερία, την Αργεντινή, την Ουκρανία και την Πορτογαλία και συνεχίζει να αυξάνει την παραγωγή για να είναι παρούσα σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Επί του παρόντος κατέχουμε τις πρώτες θέσεις στην RDI σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με 37 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Η δέσμευση της Fertinagro για την RDI έχει συμβάλει στο να λάβει την υποστήριξη του Ιδρύματος Aula Dei, της τεχνολογικής πλατφόρμας της Βιοτεχνολογίας Φυτών (BIOVEGEN) και του Ερευνητικού Κέντρου για Ενεργειακούς Πόρους και Κατανάλωση (CIRCE), και επίσης συνεργάζεται με τα κύρια ερευνητικά κέντρα και εκπαιδευτικούς σε όλη η χώρα.

Εκτός από την έρευνα που διεξάγει ο όμιλος Térvalis στον τομέα των γεωργικών θρεπτικών στοιχείων, διεξάγει επίσης έρευνα στον τομέα της διατροφής των ζώων, αναπτύσσοντας ένζυμα που μειώνουν τη συμβολή των θρεπτικών ουσιών στο σιτηρέσιο.

Η διεθνοποίηση της Fertinagro αναπτύσσεται παράλληλα με τα τμήματα τροφίμων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τα οποία επενδύουν στην περιοχη συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της κοινωνίας στο συνολο της

Η Fertinagro, μέλος του Όμιλου Tervalis, διατηρεί από την ίδρυσή της το 1986 μια δυναμική πολιτική συνεχούς ανάπτυξης, φθάνοντας σε αριθμούς πωλήσεων περίπου τα 500 εκατομμυρία ευρώ και απασχολώντας περισσότερα από 1.500 άτομα το 2017. Αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν χάρη στην εργασία και τον επαγγελματισμό των υπαλλήλων μας, αποκτώντας τους απαραίτητους οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους για την εντατικοποίηση της βιομηχανικής και εμπορικής μας ανάπτυξης, εκπληρώνοντας τους στόχους μας σε διεθνές επίπεδο.

Πάνω από 30 χρόνια παρέχουμε καινοτόμες τεχνικές λύσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους, με μεγάλες επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη που μας επέτρεψαν να έχουμε έναν εκτενή κατάλογο προϊόντων με περισσότερες από 300 αναφορές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες θρέψης των φυτών.

ΕΑΚ

Επενδύουμε συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στην έρευνα. Αυτή τη στιγμή έχουμε 37 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε ισχύ, καθώς και άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως επίσης 15 γεωπονικά ερευνητικά προγράμματα πιστοποιημένα από το Κέντρο Βιομηχανικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (CDTI). Επίσης, συνεργαζόμαστε με 20 επίσημα ερευνητικά κέντρα σε 8 προγράμματα.

Η ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ

Περισσότερες από 300 αναφορές Πλήρης βιολογικός κατάλογος
Μέτωνος 39. Χολαργός, Αττικής,Τ.Κ.15561, T : (0030) 2106520302